Música

La banda de indie rock, Ecoband, lanza el videoclip del single ‘Si te vas’ de su nuevo trabajo: ‘El arte de estar solo’ que verá la luz al completo en pocos días.
LaTeuaMusica.org, el myspace del valencià, naix per a promocionar als grups que canten en valencià. Pretén convertir-se en un lloc de referència de la música en valencià per a promocionar grups i concerts en valencià. Si t'agrada sentir música en la teua llengua podràs trobar un interessant catàlec de artistes, i si tens un grup de música, no dubtes en donar-te d'alta per a promocionar-te.
La consellera d'Educació, María José Català, juntament en el conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, ha assistit este matí a la presentació de la 35 edició del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el 19 i 20 d'octubre, i que per primera vegada es farà en el Palau de les Arts Reina Sofia.
El Palau de la Música ha programado dos conciertos para celebrar el 9 d'Octubre, los conciertos serán interpretados por la Banda Municipal de Valencia y la Orquesta de Valencia.