Acte solidari i benefic en favor de l’Hospital de Fontilles


Acte en favor de Fontilles del passat mes d'octubre en Pinedo

Acte solidari i benefic en favor dels malalts de llepra de l’Hospital de Fontilles
El proxim dia 6 de febrer, dissabte, a les 19:00 h., en la Casa de la Cultura d’Albal (Carrer Sant Carles, 80), es celebrarà un acte solidari i benefic en l’objectiu de recaptar fondos per a l’Hospital de Fontilles (http://www.fontilles.org/es). L’acte està organisat per la Penya d’Albal i El Grup de Danses “El Milagro de Fontilles”. Este Grup es va crear exclusivament per a ajudar als discapacitats i malalts de llepra de Fontilles, fer-los festa en el Sanatori i actuar en qualsevol lloc en pro de Fontilles. Està compost per dones, homens i chiquets, de diferents grups de danses, provinguts de distintes poblacions del Regne de Valencia.
Hi haura actuacions de Cant d’Estil, Música i Dansa valenciana. Els beneficis seran entregats, de manera integra, a l’Hospital de Fontilles.
Tambe volem informar que l’acte te un aspecte especialment emotiu, puix se celebra per primera volta en Albal, la poblacio natal del jesuita Pare Carlos Ferrís, qui va ser co-fundador del Sanatori de Fontilles.
Demanem i esperem la colaboracio de tots, en una acte que combina la solidaritat, la valenciania i la germanor entre les persones de be.

Añadir nuevo comentario