Som Valencians considera totalitari i antidemocratic que l'Ajuntament de Ribo elimine els poemes de Lo Rat Penat


Som Valencians considera llamentable i antidemocratic que l'Ajuntament de Ribo elimine els poemes de Lo Rat Penat del Llibre Oficial de Falles

"Joan Ribo i Pere Fuset demostren ser dos totalitaris perillosos, que practiquen la censura i la persecucio a una entitat centenaria que defen les Lletres Valencianes -afirma Jaume Hurtado- si sobrevixqueren al Franquisme, tambe sobreviurém al pancatalisme de Compromis"

Per a Som Valencians, la persecucio que fa Compromis-Podemos a qui no es de la seua tendencia politica, es una mostra mes de lo perillosos que son les ideologies totalitaries d´estes dos formacions. Es constata que des del poder la coalicio extremista intentarà acabar en aquells que pensen diferent, que tinguen una opinio propia. "Ara li toca a qui escriu una poesia en valencià, en les Normes de la RACV, en les Normes d´El Puig, ahir enviaren inspectors contra les escoles concertades,...La societat civil s´ha de preocupar ¿Qui sera el proxim?. Varen mentir quan digueren que eren democrates" conclou Hurtado.

Añadir nuevo comentario