SOM VALENCIANS presenta llistes al Congrés per Castello, Alacant i Valencia


SOM VALENCIANS ha presentat llistes al Congrés dels Diputats per les provincies de Valencia, Castello i Alacant, aportant les 4000 firmes d'avals necessaries per a les seues candidatures.

El candidat de SOM VALENCIANS per Valencia sera Jaume Hurtado, per Castello Damian Lucas Romero i Álvaro Cueco, per Alacant. Els principals propostes de SOM VALENCIANS son la baixada d'imposts, la negociacio d'un concert economic en el Govern Central, per a millorar la finançacio autonomica i que siga la propia Generalitat Valenciana qui recapte tots els imposts, ademes de la reactivacio de l'industria, el camp valencià, i potenciar les exportacions per a aumentar la contratacio de persones, la regeneracio de la democracia per mig de llistes obertes i prohibint les subvencions publiques a partits politics. Un atre punt basic es protegir la cultura i la llengua valenciana, en normes de la RACV.

Els actes de campanya de SOM VALENCIANS se centraran en tota la provincia de Valencia, La Plana de Castello i la Marina Alta en Alacant. El partit aspira a tindre representacio en el Congrés dels Diputats alcançant els 80.000 vots necessaris per a obtindre presencia en Madrit: “En esforç i treball en equip per part de tots,… ho conseguirém” ha senyalat Jaume Hurtado, secretari general de la formacio valencianista.

Añadir nuevo comentario