Som Valencians obri les portes a qui vullga crear una amplia plataforma electoral valenciana


Som Valenciana s´oferix per a crear una amplia plataforma electoral valencianista, per a presentar una llista netament valenciana, que aposte per una defensa clara dels interessos de Alacant, Castello i Valencia en el Congrés dels Diputats a partir del 20Decembre 2015.

Jaume Hurtado assegura, "que al ritme en que estàn treballant els nostres afiliats i simpatisants, i gracies a les taules informatives que instalem per totes les comarques i el boca a boca, es molt probable que Som Valencians arribe a les 4000 firmes que fan falta per a presentar el partit en les tres circunscripcions valencianes, ans del 15 de Novembre. Es per aixo que Som Valencians obri les portes a unes atres formacions de centre, lliberals i grups valencianistes minoritaris que no tinguen estructura per a conseguir l´aval del 0'1% del cens electoral, i en bona voluntat, es puga crear una ampliar plataforma electoral valenciana, seria, coherent, i en perspectiva de ser la clau politica els proxims anys.

Per al Secretari General de Som Valencians, "arribar als 80.000 vots necessaris per a obtindre un grup parlamentari valencià en Madrit es factible per a Som Valencians, si treballem coordinats, en ingeni, i fem propostes utils als valencians. Sempre fara mes per la nostra terra un diputat valencià, que 6 o 7 diputats obtinguts per un partit centraliste, o catalaniste, ya que al final, sempre obeiran els interessos partidistes i mai el interessos dels votants valencians".

No obstant, Jaume Hurtado confirma que Som Valencians continuarà treballant implantant-se per tota l´autonomia, despuix de les eleccions generals, ya que advertix que "les tensions internes de Monica Oltra i el Bloc, que es el partit mes pancatalaniste de Compromis, mes els moviments d´aproximacio PSOE-Ciudadanos, i la caiguda lliure en l´intencio de vot del PP, podrien provocar eleccions autonomiques anticipades possiblement a mitat de 2017". Per tot aixo, el partit valencianiste Som Valencians ha d´estar preparat, cohexionat i fort per a les proximes eleccions autonomiques.

Comentarios

Imagen de Anónimo

Som molts els que pensem en la ventaja que supondría (o suposaría) una gran agrupacio dels partits valencians, i per ací son varies les voltes que s'ha plantejat l'idoneitat i la conveniència d'esta coalicio.
Pero hasta ara, no s'ha parlat dels problemes que se presenten a l'hora de posarne en marcha esta unio. Perque..., ya es sabut, la unio fa la força.

Vaig a fer la meua exposicio segons el meu parer, convençut de que n'hi hauran dissidents que no estaran d'acort en tots els punts que enumere. I es ahí a on vos convide a que doneu solucions en base a que, un bon proyecte no es quede no mes que en aixó; perque yo, que no soc “polític”, despues de pegarli moltes voltes a l'assunt, veig que no hi ha una solucio facil.

Cada grup, partit o formacio politica valenciana, te el seu gall de corral.
No poden haverne en el mateix grup varis “mascles alfa”
La unio de dos o mes partits, significa la sumissio del lider de cadascu d'ells als atres.
Vist este plantejament, segur que se vos ocorrixen mes eixemples.

En el cas de que s'aplegara a un consens per ad eixa associacio de partits, l'experiència mos fa pensar en les provables “guerres internes” que haurien en tal de satisfer l'afany de protagonisme de cada “palleter” que encapçalava cadascu dels partits menuts que conformaren l'unio. Tot açó, en detriment del objectiu primordial que seria conseguir uns resultats efectius.

Com l'idea ya está damunt la taula, deixe ací la meua exposicio a l'espera de que s'obriga un debat constructiu que puga ser de profit als diferents responsables de cada grup polític que tinguen expectatives d'aunar les seues activitats.

+1
0
-1
Imagen de Anónimo

La unio se va plantejar fa una messos en la plataforma Avant que el sr Jaume Hurtado no va volver sumarse, es fals que som valencians, vullga eixa unió. Queda molt bonico cara a la galería el oferiment pero que els arbres no vos oculten el bosc.

+1
0
-1
Imagen de amic bolsota

es mol trist que no vos fiqueu de acort, per que pert la valencianitat autentica. ara me entere que som valencians com a partit pareix que siga una farsa catalanista de interesos politics, soles avant pareix que siga i es la valencianitat autentica.. la solucio seria crear un nom de partit que seduira la societat valenciana. tipo " al cabasset" o "chufa i taroncheta" i no vendres mai, vinga intentemo!

+1
0
-1

Añadir nuevo comentario