Som Valencians critica que les Corts paguen el menjador als diputats pero li ho neguen als chiquets

Joan Culla, de Som Valencians, s'ha mostrat “indignat” davant la noticia apareguda en prensa que comenta que les Corts pagaran pel menu barat dels diputats un 10% mes que l'any passat, per a aplegar als 130.900 euros.

Culla considerà que esta sifra es realment “escandalosa”, especialment si se te en conte que els diputats cobren sous “molt generosos” i que “si un obrer o un periodiste no te un menu de menjador subvencionat, en menys rao encara deuria tindre-ho un diputat”.

L'indignacio de Culla es encara major perque esta noticia ha aparegut despres de que el tripartit haja incomplit la seua promesa d'obrir els menjadors escolars en estiu per a alimentar als chiquets pobres. Puig i Oltra digueren que esta proposta era una “prioritat”, pero despres no la compliren. Per a Culla subvencionar als diputats i no als chiquets es una “falta d'etica i de vergonya”.

Som Valencians propon s'obriguen menjadors escolars en estiu per als chiquets necessitats i que els diputats se paguen el menu de la seua bojaca, sense ningun tipo de subvencio o ajuda.

Comentarios

Imagen de Bianca Serbanescu

Totalmente de acuerdo en época de recortes, los primeros que deberían de tenerlos son ellos.

+1
0
-1

Añadir nuevo comentario