Acte solidari i benefic en favor dels malalts de llepra de l’Hospital de Fontilles


Image de la web de Fontilles.org

Acte solidari i benefic en favor dels malalts de llepra de l’Hospital de Fontilles
El proxim dia 25 d’octubre, dumenge, a les 18:30h., en l’Iglesia Parroquial de Maria, Mare de Crist, en Pinedo, es celebrarà un acte solidari i benefic per a fer entrega del premi de la rifa realisada per la penya de Pinedo de Fontilles, en la qual se recapta fondos per a l’Hospital de Fontilles (http://www.fontilles.org/es). L’acte està organisat per la Penya de Pinedo i El Grup de Danses “El Milagro de Fontilles”. Este Grup es va crear exclusivament per a ajudar als discapacitats i malalts de llepra de Fontilles, fer-los festa en el Sanatori i actuar en qualsevol lloc en pro de Fontilles. Està compost per dones, homens i chiquets, de diferents grups de danses, provinguts de distintes poblacions del Regne de Valencia.
Hi haura actuacions de Cant d’Estil, Música i Dansa valenciana. Els beneficis seran entregats, de manera integra, a l’Hospital de Fontilles.
Tambe volem informar que l’acte, a pesar de celebrar¬-se en la Parroquia, no es religios, està obert a tot lo mon. L’any passat es celebrà a la porta de l’Ajuntament, pero enguany hem d’agrair al retor de l’Iglesia de Pinedo el seu oferiment per a poder realisar-ho dins del recint parroquial. L’ajuntament ha cedit una saleta de l’edifici per a que la Penya de Pinedo puga oferir un refresquet al grup de danses de Fontilles, i tambe ha fet un bando pel poble anunciant l’actuacio.
Demanem i esperem la colaboracio de tots, en una acte que combina la solidaritat, la valenciania i la germanor entre les persones de be.
Moltes gracies.

Añadir nuevo comentario