Som Valencians inicia contactes en partits d'Arago i Balears per a defendre interessos comuns

SOM VALENCIANS inicia contactes en partits autonomistes d'Arago i Balears per a defendre interesses comuns de cara a les Eleccions Generals de finals de 2015, despres de les malafortunades afirmacions del CONSELLER Germà Godo de la Generalitat Catalana que oferia passaport i nacionalitat catalana a aragonesos, balears i valencians.

En este sentit ha indicat Jaume Hurtado, secretari General de SOM VALENCIANS, que "Arago, Valencia i Balears deuen treballar conjuntament perque tenim molts interesses comuns, a part d'estar sempre en el punt de mira de l'imperialisme catala. L'eixida de nostre territori a l'Europa atlantica per ferrocarril a través de Canfranc o resoldre el problema de l'aigua, son dos d'elles".

Des de SOM VALENCIANS s'indica que se "treballarà per conseguir un grup parlamentari en el Congrés dels Diputats de Madrit, a on se buscarà continuar en esta bona relacio entre les diferents forces autonomistes d'Arago i Balears, coordinant politiques eficaços davant el govern central per a millorar la finançacio autonomica, i una baixada d'imposts substancial als ciutadans. Fins la data, sembla que al Govern soles li ha preocupat Madrit, Catalunya i Andalusia".

Respecte al CONSELLER Godo ha assegurat Jaume Hurtado que "menys oferir passaports catalans, i mes solidaritat en materia hidrica. No volem passaport, aigua sí que necessitem. La Conca de la Segura està baix minims, i el transvase de l'Ebre paralisat"

Añadir nuevo comentario