Monica Oltra no ha ensenyat el parrus en l´Interviu

@jaume_hurtado

Perdoneu que siga tan directe, pero per les informacions aparegudes en prensa que parlaven d´una entrevista intima de la VicePresidenta del Consell en la revista catalana Interviu, algu haguera pogut pensar que Monica Oltra s´havia despullar en l´Interviu. Pero gracies a Deu, no ho ha fet.

No soc un moraliste, ni un purità,…. “Dels pecats del piu, nostre Senyor se´n riu”, com diu el refraner valencià. Ademes me pareix fenomenal que les persones publiques siguen conegudes i transparents. Pero cap fer-se varies preguntes.

¿Per que li fan una entrevista aixina, tan frivola, tan coenta, a Monica Oltra? ¿Per ser dona? ¿Li haurien fet una entrevista pareguda a Chimo Puig? ¿Qui es menys sexy, Chimo Puig o Monica Oltra o Rita Barberà? Hauriem de fer una photo finish de molta precissio per a decidir-ho.

¿Ha eixit la dona de Jordi Pujol Marta Ferrusola en l´Inverviu contant les seues intimitats sexuals? No me consta.

La meua percepcio es que Interviu entrevista i trau chiques bobes en les portades, per a ridiculisar-les, per a ser la distraccio del personal masculi, i per a demostrar poderio mascliste: “Pagamos para verte las tetas y tú aceptas, a cambio de plata”. Es com fer ballar a una mona a canvi de monedes.

En este cas, Monica Oltra no ha arribat a ensenyar el parrus, ni mija mamelleta, pero ha ballat a canvi de titulars de periodics. Ha explicat que el lloc mes “raro” en el que ha pegat un coito es un hort, com la Visanteta. I no ha tronat massa.

¿Ad aixo es rebaixa la figura del VicePresident de la Generalitat Valenciana? ¿A que siga entreteniment del public masculi en l´Interviu? ¿Vol Monica Oltra dona eixa apariencia de chica boba que distrau en les seues moneries al public masculi?

Necessitem canviar l´image dels valencians fora i dins de Valencia. Som un poble treballador, un poble d´artistes, d´empressaris, de genis. Una autonomia que exporta mes que importa, podriem ser una economia potent (com ya ho hem segut no fa massa temps) si no mos fregirem a imposts des de Madrit. Desgraciadament, la Sexta, Cuatro, i la  prensa de Barcelona ridiculisen continuament lo valencià. Potencien l´image de corrupcio, que unicament es responsabilitat del PP (un partit espanyol en seu Madrit), de festa, ruta del bakalao, i noticies negatives.

L´aparicio de Monica Oltra en l´Interviu, molt frivola, molt coenta no ajuda a millorar l´image dels valencians fora del nostre territori. Dins tampoc.

Comentarios

Imagen de Anónimo

No fa molt discutia en un amic de política i en mig de la conversació diguí ell, que s'avergonyia de ser valencià. ¿Com se pot u avergonyir del que es? La veritat que la fama dels valencians s'ha vist molt perjudicada pels polítics i unes atres vegades per les aparicions de personages ridículs en la televisió. Pero els que som valencians sabem que eixa gent no es representativa dels valencians.

Cadascú que pense en la seua família i els seus amics, ¿No son ells també valencians? Si ho són, i són gent honrada i treballadora. Els valencians no mos tenim que avergonyir de ser valencians pels actes d'uns pocs. Cal recordar el que som, canviar l'image que tenim de mosatros mateix i sentir-nos orgullosos de ser valencians i fer saber a la resta d'Espanya com som de veritat.

+1
+1
-1
Imagen de SamarucXpress

Está molt be

+1
0
-1

Añadir nuevo comentario